Se deschid Baile Cojocna

Administratorii Băilor Cojocna din județul Cluj spun că ștrandurile cu apă sărată sunt pregătite, iar ei vor deschide porțile vineri dimineața, numai soare să fie.

„Dacă e vreme bună de ,1 mai deschidem. Lumea poate veni la băi. Noi am pregătit totul, am pus florile la loc, cum era vara trecută, ștrandurile sunt pregătite, numai să fie soare și vreme bună ca lumea să poată face baie”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei, primarul comunei Cojocna

Băile Cojocna sunt situate la 24 de kilometri de Cluj-Napoca, așa că pentru o ieșire de week-end la o bălăceală bună, mai ales dacă vremea este frumoasă, e nevoie doar de o jumătate de oră pentru a ajunge la ștrandurile cu apă sărată.

Băile au fost renovate în 2008, cu fonduri europene, așa că vizitatorii beneficiază de o plajă generoasă, două ștranduri cu apă sărată, dar și servicii de SPA și ștrand interior. În plus, complexul are și un restaurant și mai multe terase.

Vestea bună pentru noul sezon de bălăceală este că tarifele rămân la fel ca anul trecut, adică un bilet de intrare costă 10 lei, iar un tichet de parcare costă 5 lei.

Sursa: VoceaTransilvaniei.ro

Distribuiti pe:

Lasa-ne un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *